قلب وظیفه پمپاژ خون به تمامی نقاط بدن را بر عهده دارد که مواد مغذی و اکسیژن از این طریق به تمامی اندام ها ارسال میشود. در صورت بروز مشکل در عروق کرونر ارسال مواد مغذی و اکسیژن به قلب با مشکل همراه خواهد بود. این عدم خون رسانی ابتدا بدون علامت است اما هنگامی که این مشکل در مرحله پیشرفته قرار بگیرد، فرد ممکن است درد قلبی را تجربه کند. اما سوال اینجاست که درد قلب چگونه است؟ درد قلب در صورتی که به علت مشکلات قلبی باشد در قفسه سینه، در زمان برخی از فعالیت های فیزیکی، غذا خوردن، استرس، هوای سرد احساس شده و با استراحت کاهش خواهد یافت. کاهش خونرسانی به عضله قلب و عدم پمپاژ صحیح میتواند به علت موارد زیر رخ دهد :
آنچه در این مقاله می خوانید :
فردی که بیماری قلبی دارد، در ناحیه قفسه سینه خود احساس درد یا تیرکشیدن را تجربه خواهد کرد. همچنین ممکن است فرد درد در قفسه یا جناغ سینه را تجربه کند. در صورت تجربه درد در قفسه سینه باید سریعا به پزشک مراجعه کنید تا وی علت آن را پیدا کند. علل مختلفی باعث درد در قفسه سینه میشود، این علل شامل:
درد قفسه سینه که میآید و می رود ممکن است نشانه ای از مشکل در قلب، دستگاه تنفسی یا هضم باشد. همچنین، در برخی افراد، در هنگام حملات پانیک رخ میدهد. هیچ راهی برای تشخیص دقیق درد قفسه سینه تنها بر اساس علائم وجود ندارد. اگر درد قفسه سینه برگردد، بدتر شود یا با علائم دیگر همراه باشد، باید به پزشک مراجعه کنید.
پزشک باید هرگونه درد تکرار شونده قفسه سینه را ارزیابی کند. اگر درد همچنان ادامه داشت ، ظرف چند روز باید به پزشک مراجعه کنید. درد قفسه سینه که از بین میرود ممکن است ناشی از عفونت جزئی ، اسپاسم عضلانی یا مسائل مشابه آن باشد. در صورت بروز درد به دنبال مراقبت های فوری پزشکی باشید:
درد قفسه سینه باید توسط پزشک ارزیابی شود. همیشه نمیتوان علت را تنها بر اساس علائم تشخیص داد. اگر قفسه سینه موارد زیر را داشته باشد، درد قفسه سینه بیشتر به قلب مربوط میشود.
بعید است مشکلات قلبی باعث درد قفسه سینه شوند که:
سکته قلبی بر اثر ایجاد لخته و انسداد شریان تغذیه کننده عضلات قلب اتفاق میافتد که میتواند باعث ایجاد درد قفسه سینه شود.
رسوب ذرات کلسترول و کلسیم داخل جداره عروق تغذیه کننده قلب، خون کافی را به عضله قلب نمیرساند و باعث ایجاد درد قلبی در فرد خواهد شد. این حالت میتواند باعث درد قفسه سینه میشود.
رگ بزرگ آئورت در این بیماری درگیر خواهد شد که در صورتی که دو لایه آئورت از یکدیگر جدا شوند، خون به این منطقه نفوذ میکند و باعث پارگی آن میشود.
عفونت پریکاردی، مایع اضافی بین قلب و کیسه اطراف قلب است که پریکارد نام دارد. پریکارد یک کیسه سخت و لایه ای است. زمانی که ضربان قلب شما فعال است باعث میشود که به راحتی حرکت کند. به طور معمول، 2 الی 3 قاشق غذاخوری مایع پروتئینی زرد رنگ بین دو لایه این کیسه است. این سیال به قلب شما کمک می کند تا درون کیسه حرکت کند. این بیماری باعث درد قلبی به خصوص هنگامی که بیمار دراز میکشد میشود.
دیدگاه کاربران
0 دیدگاه