وقتی احساس شود که ضربان قلب، خیلی شدید شده است، تپش قلب رخ داده است. خوشبختانه اغلب تپش های قلب خطرناک نیستند و از فشاری که فعالیت های روزانه بر جسم یا روح وارد می کند، منشا می گیرند. این اتفاق در برخی موارد جدی و حتی خطرناک است.
در این مقاله علل و قرص های تپش های قلب برای درمان را، به طور کامل مورد بررسی قرار داده ایم. با ما همراه باشید.
آنچه در این مقاله می خوانید :
همچنین مطالعه کنید : اضطراب و تپش قلب : آیا اضطراب میتواند باعث تپش قلب شود؟
تشخیص تپش قلب شدید یا خفیف معمولاً در طول معاینه پزشکی با گوش دادن به ضربان قلب یا اندازهگیری نبض انجام میشود. ضبط الکتروکاردیوگرام امکان شناسایی منشاء (دهلیزی یا بطنی) را فراهم میکند. همچنین ممکن است تحقیقات بیشتری برای تکمیل تشخیص انجام داده شود، مانند:
دراغلب موارد علت تپش های قلب، استرس ، اضطراب زیاد و یا فعالیت جسمی می باشد که با کمی استراحت و آرام شدن، حال فرد بهتر می شود و نیازی به قرص و دارو نیست. اما اگر این تپش ها شدید باشد نیاز به مصرف قرص می باشد . در مواردی که تپش قلب منشا بیماری های قلبی دارد، پزشک قرص هایی را تجویز میکند که در ادامه به بررسی انواع قرص تپش قلب پرداخته ایم؛ این قرص ها عبارت اند از:
عملکرد این داروها با باز کردن یا گشاد شدن رگ های بیمار می باشد. این داروها فشار خون بیمار را، کاهش می دهند؛ و جریان خون را در کلیه ها و در سراسر بدن بهبود می بخشند ، در نتیجه خطر تپش قلب را کاهش می یابد. در صورت داشتن دیابت یا پروتئین در ادرار ، برای محافظت از کلیه ها نیز ، این داروها تجویز می شوند. برخی از نمونه های مهار کننده های ACE شامل انالاپریل مالات (Vasotec®) ، لیزینوپریل (Zestril®) ، و سدیم فوزینوپریل (Monopril®) می باشد.
اگر تپش قلب به دلیل اضطراب شدید است ، به داروهای ضد اضطراب نیاز می باشد. این داروهای ضد اضطراب، به ایجاد آرامش در فرد کمک می کند که شامل لورازپام (Ativan®) یا آلپرازولام (Xanax®) می باشد. مصرف این داروها فقط در مواردی که احساس اضطراب می شود، مهم است. نباید هنگام استفاده از ماشین آلات سنگین یا حتی رانندگی با اتومبیل های رایج از این داروها، استفاده شود. اگر فرد هنگام مصرف این داروها باز هم دچار تپش قلب شود، باید حتما به پزشک خود اطلاع دهد.
از این داروها برای کاهش ضربان قلب و بهبود جریان خون در بدن استفاده می شود ، در نتیجه خطر تپش قلب را کاهش می دهند. در صورت تشخیص نامنظم ضربان قلب یا فشار خون ، ابن دارو تجویز می شود . برخی از داروهای مسدود کننده بتا شامل: متوپرولول (Lopressor®) ، پروپرانولول (Inderal®) و آتنولول (Tenormin®) می باشند.
این داروها برای درمان درد قفسه سینه ، فشار خون بالا و ضربان های قلب نامنظم تجویز می شوند. شامل وراپامیل HCL (Calan®) و دیلتیازم (Dilacor XR®) دو داروی رایج این نوع داروها است.
عملکرد این دارو کاهش ضربان قلب ، و ایجاد ضربان موثرتر می باشد. این فرایند، خون در بدن را بهتر پمپ می کند. به آن Lanoxin نیز گفته می شود. اگر تپش قلب شما به دلیل نامنظم بودن ضربان قلب باشد ، این دارو را دریافت خواهید کرد.
به عنوان “قرص های آب” هم شناخته می شوند. برای جلوگیری از نارسایی قلبی باعث می شوند مایعات اضافی را، ادرار کنید. برخی از نمونه های این دارو شامل فوروزماید (Lasix®) و هیدروکلورتیازید می باشد. اگر تپش قلب به دلیل نامنظم بودن ضربان قلب باشد. معمولا این دارو همراه با سایر داروها توصیه می شود.
هیچ یک از قرص های تپش قلب را به طور ناگهانی قطع نکنید ، زیرا ممکن است عوارض جانبی جدی ایجاد شود. تمام این داروها باید با تجویز پزشک مصرف شود و آن ها را از داروخانه های معتبر سطح شهر تهیه کنید.
اکثر بیماران تحت درمان با قرصهای تپش قلب از هیچ عارضه جانبی رنج نمیبرند، اما عوارض جانبی مرتبط با مصرف این قرصها بر اساس زمان، روش مصرف و همچنین به دلیل تولید داروی مصرفی متفاوت است. شایعترین علائم گزارش شده در کارآزماییهای بالینی در مورد قرصهای تپش قلب عبارتند از:
عوارض کمتر رایج عبارتند از:
قرص تپش قلب به کاهش علائم بیماریهای قلبی و عوارض ناشی از آن کمک میکند. ما در این بخش به بررسی مزایای قرص تپش قلب پرداختهایم. اینها عبارتند از:
ضربان قلب را به صورت تعدادش در دقیقه بیان می کنند. اگر در هر یک دقیقه 60 تا 100 ضربان برای فرد ایجاد شود ضربان قلب آن فرد، طبیعی است. اگر در در هر دقیقه کمتر از 60 ضربان باشد، برادی کاردی نامیده می شود. اما اگر بالای 100 ضربان در هر دقیقه باشد، تاکی کاردی نام دارد. در حالت استراحت و انجام ندادن فعالیتی، ضربان قلب ایده آل بین 50 تا 70 ضربان در هر دقیقه می باشد. همانطور که در ابتدای مقاله بیان شد در اغلب موارد، تپش قلب خطرناک نمی باشد و به دلیل موارد زیر ایجاد می شود:
اگر تپش قلب طولانی یا شدید و مداوم برایتان رخ می دهد، حتما به پزشک مراجعه کنید. قلب عضو مهم و حساسی می باشد. برای حفظ سلامتی بدن، باید قلب شما در وضعیت سالمی قرار داشته باشد. اگر در صورت بروز علائم ناشی از بیماری های قلبی، هر چه زودتر به پزشک مراجعه کنید؛ روند درمان خیلی سریعتر و موثرتر می باشد. امیدواریم این مطالب برایتان مفید واقع شود.
دراغلب موارد علت تپش های قلب، استرس ، اضطراب زیاد و یا فعالیت جسمی می باشد که با کمی استراحت و آرام شدن، حال فرد بهتر می شود و نیازی به قرص و دارو نیست. اما اگر این تپش ها شدید باشد نیاز به مصرف قرص می باشد
اگر تپش قلب طولانی یا شدید و مداوم برایتان رخ می دهد، حتما به پزشک مراجعه کنید. قلب عضو مهم و حساسی می باشد. برای حفظ سلامتی بدن، باید قلب شما در وضعیت سالمی قرار داشته باشد
دیدگاه کاربران
0 دیدگاه