حمله قلبی یک اورژانس پزشکی است که در نتیجه قطع شدن جریان خون به قلب ایجاد میشود. مصرف بیش از حد الکل با افزایش خطر حمله قلبی ارتباط دارد. افراد مبتلا به بیماری قلبی بیشتر در معرض خطر حمله قلبی هستند. کاردیومیوپاتی الکلی نوعی بیماری قلبی است که به دلیل مصرف بیش از حد الکل ایجاد میشود. علاوه بر این، نوشیدن زیاد الکل مکرر میتواند به ساختار و عملکرد قلب قبل از بروز علائم آسیب برساند. در این مقاله توضیح خواهیم داد که چگونه نوشیدن زیاد الکل میتواند بر قلب تأثیر بگذارد و منجر به عوارض دیگری شود. همچنین نحوه کمک به بهبودی پس از حمله قلبی ناشی از الکل، بی خطر بودن نوشیدن الکل برای افراد مبتلا به بیماری قلبی و عوامل خطر را توضیح میدهیم.
آنچه در این مقاله می خوانید :
انجمن قلب آمریکا (AHA) توضیح میدهد که نوشیدن الکل بیش از حد میتواند سطح تری گلیسیرید خون را افزایش دهد. سطوح بالایتری گلیسیرید، در ترکیب با کلسترول بیش از حد لیپوپروتئین با چگالی کم یا ناکافی بودن کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا، میتواند منجر به تجمع چربی در دیواره شریان شود. این امر خطر حمله قلبی و سکته را افزایش میدهد. الکل میتواند به روشهای زیر بر قلب تأثیر بگذارد:
این نوع بیماری قلبی باعث بزرگ شدن و انحراف قلب میشود، ماهیچهها را ضعیف میکند و از پمپاژ موثر خون توسط آن جلوگیری میکند.
زمانی که ضربان قلب خیلی سریع، خیلی آهسته یا نامنظم باشد، یک فرد دچار آریتمی قلبی میشود.
سکته مغزی زمانی رخ میدهد که خون به درستی به سمت مغز جریان نداشته باشد و منجر به مرگ سلولهای مغز شود.
این فشار خون بالا را در رگهای خونی توصیف میکند. فشار خون بالا میتواند زمانی رخ دهد که رگ های خونی باریک شوند یا مایعات بیش از حد انتظار در بدن وجود داشته باشد.
برای مثال، برخی از رقیقکنندههای خون میتواند باعث خونریزی گوارشی شوند. از آنجایی که الکل دارای محتوای کالری بالایی است، فرد از طریق نوشیدن الکل اضافه وزن پیدا میکند که منجر به فشار خون بالا میشود. فشار خون بالا یکی از مهمترین عوامل خطر برای حمله قلبی یا سکته مغزی است. چاقی نیز یک عامل خطر است. سایر قسمتهای بدن که نوشیدن زیاد الکل میتواند بر آنها تأثیر بگذارد عبارتند از: کبد، کلیهها، پانکراس و سیستم ایمنی.
پس از حمله قلبی، فرد میتواند نیاز به تغییرات در سبک زندگی زیر داشته باشد:
پزشکان همچنین توصیه میکنند که افراد پس از حمله قلبی در یک برنامه توانبخشی قلبی شرکت کنند. یک برنامه تحت نظارت شامل:
اکثر افراد در صورت تجربه حمله قلبی نیاز به مصرف دارو دارند. پزشکان با توجه به فشار خون فرد در بیمارستان دارو تجویز میکنند. با این حال، اگر پس از حمله قلبی، فرد شروع به نوشیدن زیاد الکل کند، داروها به طور موثر عمل نمیکنند. پزشک همچنین میتواند به فرد توصیه کند که از نوشیدن خودداری کند یا به او توصیه کند که چقدر الکل بنوشد. علاوه بر این، برخی از افراد مبتلا به کاردیومیوپاتی الکلی به سایر جراحیها نیاز داشته باشند.
فرد مبتلا به بیماری قلبی میتواند الکل بنوشد، اما خطر عوارض را افزایش میدهد. بر اساس گزارش بنیاد قلب بریتانیا بریتانیا، فردی که دارای یک بیماری قلبی است که باعث آریتمی میشود، در صورت مصرف الکل، احتمال بیشتری دارد که این بیماری را تجربه کند. علاوه بر این، افراد مبتلا به بیماریهای قلبی ارثی در معرض خطر خاصی هستند. اگر فردی قبلاً آریتمی را تجربه کرده باشد، احتمال عود آن بیشتر است.
برخی از مطالعات مشاهدهای نشان میدهد که مصرف الکل میتواند با کاهش خطر بیماری قلبی ارتباط داشته باشد. مصرف مقادیر بیش از یک نوشیدنی برای زنان و دو نوشیدنی برای مردان در روز میتواند سیگنالهای استرس را در مغز آرام کند، که مکانیسمی برای کاهش خطر است. قطع نوشیدن یا کاهش مصرف الکل میتواند فشار خون فرد را کاهش دهد و خطر حمله قلبی را کاهش دهد. با این حال، اتفاق نظر متخصصان پزشکی بر این است که مضرات الکل بسیار بیشتر از مزایای پیشنهادی آن است.
افرادی که عوامل خطر بیماری قلبی دارند باید مصرف الکل خود را محدود کنند. عوامل خطر عبارتند از:
اگر فردی به طور منظم بیش از آنچه کارشناسان توصیه میکنند الکل مصرف میکند، میتواند با پزشک در مورد کاهش مصرف آن صحبت کند. افرادی که عوامل خطر بیماری قلبی دارند باید محتاط باشند. اگر فردی مشکوک به حمله قلبی است، باید فورا به دنبال مراقبتهای پزشکی باشد.
افرادی که زیاد الکل مینوشند میتوانند خطر حمله قلبی را با محدود کردن مقدار الکلی که مینوشند یا به طور کلی قطع کنند یا کاهش دهند. پس از حمله قلبی، افراد میتوانند سبک زندگی خود را تغییر دهند و به زندگی سالم ادامه دهند. بین سالهای 2011 تا 2015، مصرف بیش از حد الکل منجر به مرگ حدود 95000 نفر شد که به طور متوسط 29 سال از عمر آنهایی که فوت کردند کوتاه شد.
نوشیدن الکل بیش از حد در یک دوره طولانی میتواند به ساختار و عملکرد قلب آسیب برساند و خطر حمله قلبی و نارسایی قلبی را در فرد افزایش دهد. فردی که زیاد الکل مصرف میکند ممکن است عوارضی مانند فشار خون بالا، آریتمی و سکته را تجربه کند. بنابراین، افراد مبتلا به بیماری قلبی یا عوامل خطر باید نوشیدن الکل را متوقف کنند یا مصرف الکل خود را محدود کنند تا خطر حمله قلبی را کاهش دهند.
دیدگاه کاربران
0 دیدگاه